Публикувано на

ЕКО ПРОМОЦИЯ !!! СТАР ЗА НОВ КЛИМАТИК !!!


ВЪРНИ СТАРИЯТ НЕЕФЕКТИВЕН КЛИМАТИК И ВЗЕМИ НОВ С ПО – ВИСОК ЕНЕРГИЕН КЛАС.

       Ако имате стар клима
тик, който създава проблеми и харчи много електроенергия или сте решили да го смените с нов,      сега    е момента да се възползвате от нашата ЕКО ПРОМОЦИЯ.  Спестете от 50лв. до 250 лв. от цената на нов климатик.

 

Публикувано на

DAIKIN ПУСКА НА ПАЗАРА РЕВОЛЮЦИОННАТА ГАМА BLUEVOLUTION

l_daikin_parete_ftxm-m_kit

Системите за климатизация на дома от последно поколение са чисти, безшумни и енергийно ефективни Отличаваща се с добър външен вид и интелигентни технологии,

Публикувано на

НОВО от DAIKIN !!!

Представяме Ви !
Новия модел на Daikin
– Зареден с фреон R32 / по-висока енергийна ефективност/
– Плазмен филтър + йонизатор
– Нов дизайн
– Ново приложние за смартфон за управление през WI-FI

Публикувано на

КАК ДА ПРЕМАХНЕМ НЕПРИЯТНИЯ МИРИС ОТ КЛИМАТИКА ?

Можете да спестите от разходите си за ток, гарантирайки здравето и комфорта си.

Спрея за почистване на климатика ще реши вашия проблем. Вероятно мнозина от вас не са се замисляли за това, че климатиците не вкарват в помещението въздух от вън а затоплят или охлаждат въздуха в помещението. По този начин микроорганизмите, бактериите, праха, цигарения дим, и други замърсители периодично преминават през топлообменника на климатика, като с времето се наслояват по него и осигуряват благоприятна среда за развитието на микроорганизми и бактерии, които могат да предизвикват различни алергии, а също така разпространяват неприятна миризма. Редовното почистване и дезинфекциране на климатика е изключително важно за да се предотврати разпространението на зарази,болести и неприятни миризми. Наслагванията също така влошават топлообмена, т.е. ефективността на работа на климатика, и водят до увеличаване разхода на електроенергия.